Indholdsfortegnelse
Redaktionelt forord:
Tema: Fødevareklynger – Klynger skal redde Europas fødevaresektor
Ph.d., cand. agro. & merc. Henning Otte Hansen, Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet
Artikler:
Vision: Danmark som Agro Food Valley Fødevareminister
Eva Kjer Hansen, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Klynger: Indhold og betydning
Ph.d., cand. agro. & merc. Henning Otte Hansen, Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet
Fødevareklynger
Ph.d., cand. agro. & merc. Henning Otte Hansen, Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet
Videreudvikling af den danske agroindustrielle klynge baseret på grønne, sunde fødevarer ud fra en brugerdrevet bord-til-jord værdikæde
PhD, direktør Peter Olesen, ActiFoods ApS og adj. professor KU-Life
Dansk cleantech samler kræfterne
Projektchef Nicolai Sederberg Rottbøll, Copenhagen Capacity
Den danske fødevareklynge vokser sig stærkere i det europæiske innovationssystem Adm. direktør
Maria Olufsdotter, Øresund Food Network
Fødevareteknologisektoren i Danmark – klynger styrker innovation og teknologiudvikling
Direktør, cand. agro. Karen Hamann, Instituttet for Fødevarestudier og & Agroindustriel Udvikling – IFAU
»Agro Food Valley« – perspektiver set fra fødevareindustrien
Konsulent Peter Bernt Jensen, Dansk Industri, FødevareIndustrien
Den danske fødevareklynge i fremtiden: Muligheder og udfordringer
Ph.d., cand. agro. & merc. Henning Otte Hansen, Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet